optreden in Galerie ’t Vossenveen

Onlangs opgetreden in Galerie ’t Vossenveen in Albergen. Het was mijn eerste publieke optreden waar iedereen naar toe kon die een toegangskaartje had gekocht. Samen met drs Anne van der Meiden ( 87 jaar) en mijn zwager Gerard Brunninkhuis op zijn keyboard mochten wij proberen om er een mooie voorstelling van te maken. Het speciale kerstverhaal in het Twents van Anne van der Meiden was iets aan de lange kant en niet altijd even goed te verstaan. Ik geloof dat ik de mensen wel heb kunnen vermaken met de verschillende voorwerpen en bijpassende verhalen. De ruim zestig mensen leken het wel boeiend te vinden. Na afloop kwam iemand nog even bij me met de opmerking dat hij nog een leuke anekdote had over een zwemgebeuren.  Ook bij de galerie vonden ze het wel voor herhaling vatbaar.

Advertentie

Laat hier je reactie achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s